Inget bloggande!

Hejsan! Har inte bloggat idag och jag vet faktiskt inte varför. Har bara inte blivit så. Idag har jag bara tagit det lugnt och kollat på PLL, like always. Vid fyra följde jag med till Tyresö för att kolla när Johanna spelade en fotbolls cup. Det var inte direkt det roligaste men men. Kom hem strax efter elva och nu tänkte jag gå och lägga mig. Lovar att blogga mera imorgon.

PUSS <3


My dream boyfriend....


I bilen...

Just nu sitter jag i bilen mot Sätra för att spela en mini cup. TAGGA. Längtar skit mkt. Var länge sedan jag spelade, vi har haft uppehåll nu under jul. Första "cupen" inomhus nu i december. Bloggar kanske mellan matcherna får se...

PUSS <3


28/12-12

Nu har jag vaknat. Idag är det fredag och jag ska spela några matcher mot Sätra typ. Det är samling 12.30. Ingen aning när vi är klara. Men efter det så åker vi till Tyresö för att kolla när Johanna spelar. Kommer inte bli så bra uppdatering idag så jag tänkte göra några tidsinlägg.

PUSS <3


Hemma

Nu är jag hemma från en jätte härlig kväll med värdens bästa tjejer. Vi var inne i stan och såg på bio, Mammas pojkar såg vi. Som jag skrev tidigare. Jag tycker filmen var jätte bra. Det var en svensk komedi. BÄSTA! Rekommenderar den! Kom hem för en timme sedan. Just nu så sitter jag i soffan och kollar på tv och vilar. Är ganska trött så det blir en tidig date med sängen ;)

PUSS <3


Bio

Just nu sitter jag i bio salongen på sergel med Saga och Lollo. Vi väntar på att bion ska börja. Vi ska se mammas pojkar, haha. Vi åkte mot stan vid fyra sen hämtade vi ut biljetterna, åt och nu sitter vi här i salongen med popcorna i högst hugg. Jag bloggar på tåget hem eller när jag kommer hem.

PUSS <3


Spruta 3.....

Godmorgon! Just nu ligger jag i sängen och läser värdens bästa tidning, FRIDA. Idag var jag tvungen att ställa klockan. De andra dagarna när man inte behöver göra det så vaknar man skit tidigt och sen dagen man måste ställa klockan vaknar man av att den ringer -.-
Jag var tvungen att gå upp för jag ska ta den sista livmoderhalscancer sprutan. Är lite nervös. Men de andra två har gått bra så det ska nog inte vara några problem. Bloggar när jag kommer hem, runt 11. Berättar då hur dagen ser ut!

PUSS <3


Klackar!

Dagens inköp: Ett par sjukt snygga klackar med nitar på. Är sjukt nöjd. Köptes på skopunkten för 499 kr. Kommer användas flitigt!

PUSS <3


Alla mina julklappar

•Pengar (1500 kr)
•Presentkort på XXL (1500 kr)
•Spotify premium (3 månader)
•Prenumeration på valfri tidning
•Pyamas
•Tjocktröja
•El Tandborste (Oral B)
•Biljett till "Art On Ice"
•Justin Bieber tröja
•IPhone skal
•Someday + body lotion
•Gossip Girl (säsongerna 1-5)
•Dumle (Godis)

!ALLT FINNS INTE MED PÅ BILD!

PUSS <3


Jul helgen

Det var ganska länge sedan jag bloggade. Men nu under jul helgen har jag inte haft tid. Ska berätta om min jul i korta drag, ska iallafall försöka kort fatta mig.

Julafton: Vaknade och hade mys med familjen och öppnade en julklapp. Sedan fixade jag mig och vid 13 så åkte vi till kusinerna på pappas sida för att fira jul. Där blev det jul lunch/middag, Kalle anka och julklapps utdelning.

Juldagen: Tog det lugnt hela morgonen och kollade på Gossip Girl. Vid halv tre så gick vi till några i släkten för att få julklappar och mysa lite. Där träffade vi kusinerna på mammas sida. Sedan vid fyra gick vi till mormor och morfar tsm med kusinerna. Där åt vi julbord IGEN. Sedan åt vi efterrätt och öppnade julklappar. Fick höra lite skvaller från gårdagen. Så jag var nöjd att jag inte var hos m & m på julafton...

Annandag jul: Drog till Skärholmen tidigt. Det var sjukt mkt folk. Så jag fick inte med mig så mkt. Ett par skit snygga klackar blev dagens ända köp. Sedan vidare till Heron, där åt vi lunch och kollar på Hunter men det fanns tyvärr inga. Bilder på alla julklappar kommer i ett annat inlägg....

PUSS <3


JULAFTON!

GOD JUL ALLA MINA LÄSARE. ÄLSKAR ER! NU ÄR DET JULAFTON. SOV SÅ GOTT SÅ SES VI IMORGON!

PUSS <3


Julafton om en timme...

AHHHHHHHHH. Kan knappt fatta att om en timme är det julafton. Bästa tiden på hela året. Är helt uppspelt just nu. Ska bli så sjukt kul imorgon, JULAFTON! JULKLAPPAR, TRÄFFA KUSSINERNA OCH MATEN. LÄNGTAR JÄTTE MKT! Nu ska jag fortsätta att kolla på tv och mysa med familjen, nu timmen innan Julafton.

PUSS <3


Julklappar

Igår var det mini jul med tjejerna, som jag skrev i ett inlägg. Nu kommer bild på allt. Är jätte glad över allt. Tidiga julklappar! På måndag och tisdag blir det julklapps utdelning och mys med släkten.

Lovisa - fot smycke. Jätte fint, pryder min fotled just nu. Kommer användas jätte flitigt i sommras. TACK!

Elin - Bad bomb. Luktar sjukt gott. Kommer användas nu i vinter, perfekt. TACK!

Emelie - Ram med JB i. Är så sjukt glad. Nu pryder den mitt skrivbord. Varje gång jag vaknar kommer jag se honom och vakna med ett leende på läpparna. TACK!

Saga - En pärla, alla fick varsitt. Det symboliserar vänskapen mellan alla oss. Väldigt bettydelse fullt. TACK!

Disa - Örhängen. Jätte fina, älskar dom. De kommer användas flitigt. TACK!

PUSS<3


What????

Detta kan vell inte vara sant??? Någon som vet???

PUSS<3


Julklappar och mys....

Glömde blogga imorse, sry. Iallafall, nu så är det JULLOV! Imorse var det JULAVSLUTNING. Vi fick våra betyg och lite så. Är NÖJD med mina betyg. Sedan hade jag julklapps mys med mina älskade tjejer. Vi fikade och bytte julklappar. JÄTTE GLAD ÖVER JULKLAPPARNA. Bild på allt kommer ikväll. Just nu är jag med Lollo och vi bloggar! Bloggar när jag kommer hem!

PUSS <3


JULLOV!

LIGGER I SÄNGEN JUST NU OCH LÄSER LITE OLIKA BLOGGAR! IMORGON ÄR DET JULAVSLUTNING, DET BETYDER ATT DET ÄR JULLOV AHHHHHH. EFTER DET BLIR DE MINI JUL MED MINA VÄNNER. SES IMORGON BITTI, DET LOVAR JAG! ;)
PUSS <3


I ishallen

Just nu sitter jag i ishallen. Har paus i en timme. Så jag passar på att blogga. Chill dag i skolan, inga prov eller nåt denna vecka. Det känns skönt! Efter träning drog jag till ishallen för tre timmars träning, en timme is, en timme fys och team. Känns skönt att få träna! Men tyvärr börjar jag känna mig sjuk. Det känns inte bra, nu till jul och allt :(
Väntar nu i ishallen för om 45 min blir det att gå på isen igen, då är det team som gäller!
PUSS! <3


Gästblogg!

Har fixat jossans header nu, kika in min & julias blogg Puss /Emma
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGEN <3

Goodnight...


OMG!!!!

Min fin fina Justin var på tv idag. OMG, han är bara för snygg och hur gullig som helst. Min största dröm är att bli OLLG. Det var en intervju från när han var i London och hade konsert. Den var så sjukt jävla bra. Synd att den var så kort bara. Var det någon annan som såg???
PUSS <3


Spanska...

Just nu har vi Spanska :/ Vu ser på någon konstig film, fattar ingenting för jag missade början av filmen i går pga en redovisning. Så jag och Emelie sitter vi mobilen. Vi ses senare!
PUSS! <3


Rolig dag i skolan!

Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan. Vi hade engelska. Sedan var det dags för idrott och vi skulle åka pulka. SKIT KUL! Hur gammal man en är blir man aldrig för gammal för att åka pulka. LOVE THE WINTER! Sedan fortsatte skolan som vanligt Nu så har jag kommit hem från konfa läsningen. Skit kul, idag IGEN. Blev en misstolk och vi skrattade. Hahahahahaha, det gjorde min dag! Nu väntar jag på att middagen ska bli klar, är jätte hungrig. Efter middagen ska jag plugga NO -.-
PUSS! <3


På väg till Saltsjöbaden....

Bjuder på bilden ovan. Haha, oseriös! Just nu är jag på väg till Saltajöbaden. Sitter i bilen och har tråkigt så varför inte passa på att blogga. Ska äta julbord med släkten på en resturang i Saltsjöbaden. Efter det så ska jag spela slutspel i natt cupen som jag spelade igår. TAGGA!
PUSS! <3

Natt cup

Ikväll har jag spelat natt cup i Spånga. Det gick hyfsat bra. En vinst, en förlust och en oavgjort. Är inte trött just nu men får se när jag kommer hem. Bloggar inte förens mitt på dagen/eftermiddagen. Imorgon blir det julbord med släkten och slutspel senare på kvällen. Hela söndag kommer bli förstörd då :/

Love forever <3


Skolan...

Sitter i skolan och har SO. Vi har vikarie och kör hänga gubbe. Boring... Alla håller på med mobilerna. Så då passade jag på att blogga. Dig blir det jul lunch i skolan...gott. Ses senare!
PUSS! <3


Godnatt

Har precis kommit hem från ett möte i ishallen. Jobbigt, jobbigt, jobbigt säger jag bara. Vart ska jag få min styrka ifrån när allt bara är skit. Livet är inte lätt. Det ända jag behöver är en kram och lite hopp. Någon som säger att allt kommer bli bra och stöttar mig upp till 100% i detta. Just nu vet jag inte vad jag ska göra. Kommer bli jobbigt i skolan imorgon att behöva sitta där när inget är bra och livet suger.... åhhhh FML


På bussen...

Sitter just nu på bussen på väg till skolan. Idag står konfirmations läsning och plugga på schemat. Stannar kvar i skolan när vi har slutat och pluggar med mina vänner. Bloggar förmodligen då. PUSS <3


1 Advent

Idag är det 1 advent. Mys söndag. Vaknade imorse av pepparkaks lukt. Gick då upp och såg att mamma höll på att baka pepparkakor. Såg på julkalendern, som jag älskar! Hehe! Vid elva så åkte jag till kyrkan med mormor och mamma. Sedan advents fikade vi med morfar och Johanna oxå på kaffestugan. Mysigt! Nu pluggar jag spanska och vid fyra drar jag till ishallen för 2 timmars träning.
PUSS! <3


Länkbyte

Gå in på denna underbara och fina tjejs blogg. Hennes hår och henne ögon, ahhh så fina! Älskar hennes blogg och följer den. Det borde ni oxå göra. Checka in den här:
www.arstadius.blogg.se
www.arstadius.blogg.se
www.arstadius.blogg.se


L.I.F.E


RSS 2.0